(094) 947-18-20   Viber/Telegram/WhatsUp в будні дні с 10:00 до 19:00
    МИ ПРАЦЮЄМО ОНЛАЙН
агентство подорожей Мері Тревел на Facebook агентство подорожей Мері Тревел у Твитері Мері Тревел в Інстаграм Мері Тревел в Telegram Мері Тревел у Viber

Тури з відпочинком на море з Одеси

Цена: 78 €  Дней: 5  «Автобусні тури»

Автобусні тури до Європи – чудова можливість поєднати відпочинок на найкращих узбережжях з екскурсійною програмою. Тільки уявіть, з одного боку – розслаблюючий час проведення на берегах ласкавого м ... Читать дальше »
Узнать больше

Автобусні тури без нічних переїздів

Цена: 30 €  Дней: 3  «Автобусні тури»

Наша компанія пропонує комфортні тури без нічних переїздів по всій Європі! Як чудово розташуватися ввечері у невеликому, затишному готелі та насолоджуватися видами вечірнього міста. Компанія "Акорд ... Читать дальше »
Узнать больше

Автобусні тури до Великобританії

Цена: 269 €  Дней: 5  «Автобусні тури»

Велика Британія. Туманний Альбіон, знайомий нам з дитинства за книгами Артура Конан Дойля і Чарльза Діккенса, Редьярда Кіплінга і Керролла Льюїса, Вальтера Скотта і Герберта Уеллса, постає в уяві в ... Читать дальше »
Узнать больше

Автобусні тури до Естонії

Цена: 124 €  Дней: 6  «Автобусні тури»

Естонія. Країна дуже розміреного ритму життя та середньовічної архітектури, країна міцних традицій та нових віянь, країна добрих людей та незайманої природи, країна, побувавши в якій, розумієш, що ... Читать дальше »
Узнать больше

Автобусні тури до Швеції

Цена: 124 €  Дней: 6  «Автобусні тури»

Швеція. Це країна, де на даху можна побачити в міру вгодованого чоловіка в самому розквіті сил, а в сквері - пустотливе руде ластовисте дівча в довгій панчосі. Це країна, яка заробила на експорті д ... Читать дальше »
Узнать больше

Автобусні тури до Швейцарії

Цена: 161 €  Дней: 6  «Автобусні тури»

Швейцарія. Ця гірська країна знаменита своїм годинником і сиром, банками і шоколадом, лижними трасами і шале на березі озер. Тут можна сидіти на набережній Монтре в тіні пальм та милуватися засніже ... Читать дальше »
Узнать больше

Автобусні тури до Хорватії

Цена: 111 €  Дней: 5  «Автобусні тури»

Хорватія. Хорватське узбережжя та численні острови вважаються одними із найчистіших місць на планеті. Вони приваблюють мільйони туристів своїми золотистими пляжами і яхтами, що ковзають по воді, м' ... Читать дальше »
Узнать больше

Автобусні тури до Фінляндії

Цена: 134 €  Дней: 6  «Автобусні тури»

Фінляндія. Країна тисяч озер, острівців і заток, країна густих лісів і великих боліт, край північних оленів та найбільш чистої екології, телефонів Нокіа та доброго Йоулупуккі. Але крім всіх відомих ... Читать дальше »
Узнать больше

Автобусні тури до Словенії

Цена: 84 €  Дней: 4  «Автобусні тури»

Словенія. Ця країна поки що не стала популярним напрямом для українських туристів, але в неї приховані серйозні козирі в рукаві. Серед них – шумні курорти Адріатичного моря та затишні гірські долин ... Читать дальше »
Узнать больше

Автобусні тури до Словаччини

Цена: 78 €  Дней: 4  «Автобусні тури»

Словаччина. Ця країна притягує до себе сніговими вершинами Карпат, бурхливими притоками Дунаю, мелодіями цимбал, красою Братислави, хитромудрими печерами, середньовічними замками, мінеральними джер ... Читать дальше »
Узнать больше

Автобусні тури до Сербії

Цена: 83 €  Дней: 4  «Автобусні тури»

Сербія. Ця балканська красуня манить до себе унікальною природою та блакитними очима озер, буковими лісами та великими виноградниками, що витають у повітрі ароматами хмелю та соняшника. Трагічна іс ... Читать дальше »
Узнать больше

Автобусні тури в Люксембург

Цена: 214 €  Дней: 7  «Автобусні тури»

Люксембург. Це маленьке герцогство, що загубилося між Францією, Бельгією та Німеччиною, набагато багатше за своїх і так не бідних сусідів-гігантів. Крім того, воно є однією з найбезпечніших, стабіл ... Читать дальше »
Узнать больше

Автобусні тури до Португалії

Цена: 386 €  Дней: 11  «Автобусні тури»

Португалія. Країна на самому краю Європи, країна, що підставила своє обличчя вітрам Атлантики... До неї неблизький шлях, але те, що чекає на вас тут, ви не знайдете більше ніде – широкі океанські п ... Читать дальше »
Узнать больше

Автобусні тури до Литви

Цена: 75 €  Дней: 4  «Автобусні тури»

Литва. Ця країна є найбільшою із трьох прибалтійських сестер. Вона ж завдяки тій ролі, яку грала у складі Речі Посполитої, найбільш тісно пов'язана з Україною серед держав Прибалтики. Сьогоднішня Л ... Читать дальше »
Узнать больше

Автобусні тури до Норвегії

Цена: 209 €  Дней: 7  «Автобусні тури»

Норвегія. Ця країна красою своєї суворої природи може затьмарити багато тропічних країн і популярних курортів. Жодного гостя цієї скандинавської країни не залишать байдужим приголомшливі фіорди, бл ... Читать дальше »
Узнать больше

Автобусні тури до Латвії

Цена: 75 €  Дней: 4  «Автобусні тури»

Латвія. Ця невелика прибалтійська республіка приваблює до себе визначними пам'ятками Риги та пляжами Юрмали, смаком шпрот та ризького бальзаму, запахом соснових лісів та духів Дзінтарс, мелодіями Р ... Читать дальше »
Узнать больше

Автобусні тури до Данії

Цена: 224 €  Дней: 7  «Автобусні тури»

Данія. Країна є яскравою декорацією до казок Ганса Крістіана Андерсена – все тут мило, затишно та акуратно як у вигаданому королівстві. Копенгаген зачаровує гостей своїми суворими палацами, велични ... Читать дальше »
Узнать больше

Автобусні тури до Греції

Цена: 160 €  Дней: 6  «Автобусні тури»

Греція. Приголомшливий куточок Середземномор'я, де так гармонійно злилися воєдино найдавніша історія, народні традиції та чудова природа. Це колиска античної цивілізації та батьківщина Олімпійських ... Читать дальше »
Узнать больше

Автобусні тури до Німеччини

Цена: 78 €  Дней: 4  «Автобусні тури»

Німеччина. Країна наступального футболу і кращих автомобілів, відмінного пива і простої, але від цього не менш смачної кухні, прославленої на весь світ педантичності і німецької якості, що стала за ... Читать дальше »
Узнать больше

Автобусні тури до Австрії

Цена: 73 €  Дней: 4  «Автобусні тури»

Австрія. Найкрасивіша країна Центральної Європи. Це справді маленька перлина: гірськолижні та бальнеологічні курорти, відпочинок на озерах в оточенні заповідних лісів, архітектурні шедеври міст, ма ... Читать дальше »
Узнать больше

Автобусні тури до Нідерландів

Цена: 96 €  Дней: 4  «Автобусні тури»

Нідерланди. Це найсуперечливіша і найліберальніша держава Європи, та й, мабуть, усього світу. Тут мирно і гармонійно вживаються прекрасна архітектура та легкі наркотики, процвітаюча економіка та ві ... Читать дальше »
Узнать больше

Автобусні тури до Іспанії

Цена: 238 €  Дней: 8  «Автобусні тури»

Іспанія Ця країна випромінює пристрасть і позитив, жагу до життя і вміння проводити вільний час те щоб було соромно згадати. Це складний живий організм, витканий з вина та фламенко, футболу та кори ... Читать дальше »
Узнать больше

Автобусні тури до Бельгії

Цена: 196 €  Дней: 6  «Автобусні тури»

Бельгія. Країна є втіленням справжньої казки, яка ожила у нашій реальності. Середньовічна архітектура міст і чарівні ландшафти сільської місцевості, романтичні замки та шикарні маєтки, чудові пляжі ... Читать дальше »
Узнать больше

Автобусні тури до Франції

Цена: 133 €  Дней: 6  «Автобусні тури»

Франція. Країна, яка асоціюється з вишуканими парфумами, високою модою, витонченою кухнею та шармом парижанок... Країна, символами якої є Ейфелева вежа, ранкова кава з круасаном, затишні столики Ла ... Читать дальше »
Узнать больше

Автобусні тури до Італії

Цена: 126 €  Дней: 4  «Автобусні тури»

Італія. Немає у світі країни, більш пристосованої для чудового відпочинку, яскравих вражень, повного релаксу та нестримних веселощів, ніж Італія. Такої щільності архітектурних шедеврів, найбагатших ... Читать дальше »
Узнать больше

Автобусні тури до Чехії

Цена: 73 €  Дней: 4  «Автобусні тури»

Чехія. Цю країну неможливо уявити без золотоголової Праги та готичного замку Карлштейн, без соборів Кутної-Гори та чудового Крумлівського замку, без палацу в Льодниці та мінеральних джерел Карлових ... Читать дальше »
Узнать больше

Автобусні тури до Польщі

Цена: 36 €  Дней: 2  «Автобусні тури»

Польща. Наша західна сусідка Польща є яскравою ілюстрацією того, як країна може змінитися на краще всього за кілька десятиліть. Старовину Кракова та Варшави доповнюють краси Сопота та Закопане, а с ... Читать дальше »
Узнать больше

Автобусні тури до Угорщини

Цена: 38 €  Дней: 4  «Автобусні тури»

Угорщина. Країна, де тісно переплелося минуле та сьогодення, традиції та нові віяння. Тут фортеці та палаци гармонійно поєднуються із сучасними шедеврами архітектури, а розвинена інфраструктура міс ... Читать дальше »
Узнать больше

Онлайн пошук автобусних турів

Цена: 34 €  Дней: 3  «Автобусні тури»

Давно мрієте відвідати Париж, Барселону, Прагу, Венецію та інші чудові міста Європи? Ця мрія цілком здійсненна. Вирушивши в автобусний тур Європою, Ви отримаєте унікальний шанс в рамках однієї поїз ... Читать дальше »
Узнать больше