(094) 947-18-20   Viber/Telegram/WhatsUp в будні дні с 10:00 до 19:00
    МИ ПРАЦЮЄМО ОНЛАЙН
агентство подорожей Мері Тревел на Facebook агентство подорожей Мері Тревел у Твитері Мері Тревел в Інстаграм Мері Тревел в Telegram Мері Тревел у Viber

Автобусні тури до Європи з Одеси

Цена: 78 €  Дней: 5  «Тури до Європи з Одеси»

Автобусні тури Європою з Одеси - це чудова нагода в рамках однієї поїздки побувати в різних країнах, прогулятися вуличками старовинних міст, побачити безліч визначних пам'яток. Відправившись в авто ... Читать дальше »
Узнать больше

Авіатури в Іспанію з Одеси

Цена: 330 €  Дней: 5  «Тури до Європи з Одеси»

Тури до Іспанії з Одеси. Ця країна випромінює пристрасть і позитив, жагу до життя і вміння проводити вільний час те щоб було соромно згадати. Це складний живий організм, витканий з вина та фламенко ... Читать дальше »
Узнать больше

Екскурсійні тури до Грузії з Одеси

Цена: 149 €  Дней: 4  «Тури до Європи з Одеси»

Грузія. Маленька братська країна увібрала все найкраще, що є на Кавказі – темперамент і гостинність, повага до старших і трепетне ставлення до традицій, любов до батьківщини та гордість за свою нац ... Читать дальше »
Узнать больше

Авіатури в Ізраїль з Одеси

Цена: 230 €  Дней: 4  «Тури до Європи з Одеси»

Ізраїль із Одеси. Не зовсім звична для нас країна Сходу, але й не така вже чужа, як здається на перший погляд. Це квітучий оазис у пустелі, що омивається водами Середземного, Червоного та Мертвого ... Читать дальше »
Узнать больше

Авіатури в Грузію з Одеси

Цена: 23 €  Дней: 1  «Тури до Європи з Одеси»

Грузія із Одеси. Маленька братська країна увібрала все найкраще, що є на Кавказі – темперамент і гостинність, повага до старших і трепетне ставлення до традицій, любов до батьківщини та гордість за ... Читать дальше »
Узнать больше

Авіатури до Німеччини з Одеси

Цена: 91 €  Дней: 4  «Тури до Європи з Одеси»

Тури до Німеччини із Одеси. Країна наступального футболу і кращих автомобілів, відмінного пива і простої, але від цього не менш смачної кухні, прославленої на весь світ педантичності і німецької як ... Читать дальше »
Узнать больше

Авиатуры в Австрию из Одессы

Цена: 62 €  Дней: 1  «Тури до Європи з Одеси»

Австрия из Одессы. Самая красивая страна Центральной Европы. Это поистине маленькая жемчужина: горнолыжные и бальнеологические курорты, отдых на озерах в окружении заповедных лесов, архитектурные ш ... Читать дальше »
Узнать больше

Авіатури до Туреччини з Одеси

Цена: 168 €  Дней: 3  «Тури до Європи з Одеси»

Тури до Туреччини з Одеси. Кожен мріє опинитися у східній казці та хоч на хвилину поринути у розкішний світ султанського палацу. Ми надамо вам таку можливість, адже Туреччина зберегла чимало перлин ... Читать дальше »
Узнать больше

Гарячі авіатури до Чехії з Одеси

Цена: 91 €  Дней: 4  «Тури до Європи з Одеси»

Тури до Праги з Одеси. Чехія Цю країну неможливо уявити без золотоголової Праги та готичного замку Карлштейн, без соборів Кутної-Гори та чудового Крумлівського замку, без палацу в Льодниці та мінер ... Читать дальше »
Узнать больше

Авіатури в Швейцарію з Одеси

Цена: 353 €  Дней: 9  «Тури до Європи з Одеси»

Тури до Швейцарії із Одеси. Ця гірська країна знаменита своїм годинником і сиром, банками і шоколадом, лижними трасами і шале на березі озер. Тут можна сидіти на набережній Монтре в тіні пальм та м ... Читать дальше »
Узнать больше

Автобусні тури до Чорногорії з Одеси

Цена: 138 €  Дней: 5  «Тури до Європи з Одеси»

Чорногорія. Курорти Будванської та Барської Рів'єри, схожий на картинку з казки Свєті-Стефан, унікальна Которська затока, стара частина Котора, національний парк Дурмітор, історичні центри Цетіне т ... Читать дальше »
Узнать больше

Автобусні тури до Туреччини з Одеси

Цена: 61 €  Дней: 4  «Тури до Європи з Одеси»

Туреччина. Кожен мріє опинитися у східній казці та хоч на хвилину поринути у розкішний світ султанського палацу. Ми надамо вам таку можливість, адже Туреччина зберегла чимало перлин зі свого багато ... Читать дальше »
Узнать больше

Автобусні тури до Румунії з Одеси

Цена: 63 €  Дней: 4  «Тури до Європи з Одеси»

Румунія. Ця "Карпатська загадка" порадує найдосвідченішого мандрівника. До ваших послуг замки Трансільванії та пляжі чорноморського узбережжя, гірськолижні курорти та еко-тури по Дунаю, архітектурн ... Читать дальше »
Узнать больше

Автобусні тури до Болгарії з Одеси

Цена: 108 €  Дней: 5  «Тури до Європи з Одеси»

Болгарія. Цілий рік країна гостинна і сприяє повноцінному відпочинку. Але перш за все ми знаємо Болгарію як чудовий літній курорт з теплим морем, класними пляжами, лагідним сонцем і кліматом. Однак ... Читать дальше »
Узнать больше