(094) 947-18-20   Viber/Telegram/WhatsUp в будні дні с 10:00 до 19:00
    МИ ПРАЦЮЄМО ОНЛАЙН
агентство подорожей Мері Тревел на Facebook агентство подорожей Мері Тревел у Твитері Мері Тревел в Інстаграм Мері Тревел в Telegram Мері Тревел у Viber

3 дні на Драгобраті з Одеси та Києва

Цена: 3 070 грн.  Дней: 5  «Драгобрат з Одеси та Києва»
Тур вихідного дня з Києва та Одеси на Драгобрат – найвисокогірніший гірськолижний курорт України. Виїзд залізничним поїздом по четвергах з Києва та Одеси, 3 дні відпочинку у сніговій казці на ім'я Дра ... Читать дальше »
Узнать больше

4 дні на Драгобраті з Одеси та Києва

Цена: 3 655 грн.  Дней: 6  «Драгобрат з Одеси та Києва»
Розширений варіант туру вихідного дня з Києва та Одеси на Драгобрат – найвисокогірніший гірськолижний курорт України. Виїзд залізничним поїздом по середам з Одеси та Києва, 4 дні відпочинку в сніжній ... Читать дальше »
Узнать больше

5 днів на Драгобраті з Одеси та Києва

Цена: 4 240 грн.  Дней: 7  «Драгобрат з Одеси та Києва»
Гранд тур на Драгобрат з Одеси та Києва – це міні-відпустка в Карпатах, під час якої Ви зможете відірватися від буденної метушні, покататися на лижах чи сноуборді та чудово провести час на Драгобраті ... Читать дальше »
Узнать больше

6 днів на Драгобраті з Одеси та Києва

Цена: 4 825 грн.  Дней: 8  «Драгобрат з Одеси та Києва»
Ми пропонуємо Вам провести повноцінну відпустку на Драгобраті, під час якої Ви зможете відірватися від буденної метушні, покататися на лижах та чудово провести час у Карпатах. Для всіх любителів гірсь ... Читать дальше »
Узнать больше

Тиждень на Драгобраті з Одеси та Києва

Цена: 5 410 грн.  Дней: 9  «Драгобрат з Одеси та Києва»
Ми пропонуємо Вам провести повноцінну відпустку в Карпатах з Одеси та Києва, під час якої Ви зможете відірватися від буденної метушні, покататися на лижах і чудово провести час на Драгобраті. Перевага ... Читать дальше »
Узнать больше